Portofoliu

De-a lungul anilor am avut ocazia sa lucram pentru website-uri romanesti de renume si reputatie diferita, de la mari branduri pana la mici afaceri locale. Va prezentam aici cateva dintre ele.

Portofoliu Clienti

1. Bonduelle.ro

Am avut placerea sa ne ocupam de partea de SEO a Bonduelle Romania pentru cateva luni, in 2012. Am reusit atunci, printr-o campanie sustinuta de link building si optimizare onsite, sa aducem site-ul pe prima pagina pentru anumite keywords destul de cautate si competitive: alimentatie sanatoasa, conserve de legume (top 5), diete, fasole rosie (top 5), legume congelate, legume in borcan, retete cu ciuperci. Nu ne putem lauda ca e exclusiv meritul nostru, website-ul era deja mare si cunoscut, insa multe dintre cuvintele cheie erau in afara primei pagini si cu efortul nostru s-a reusit o plasare mult mai buna.

2. Custompaperdesign.ro

Am luat Custompaperdesign.ro de la 0 aproape, in vara anului 2013. Avea cateva linkuri construite, dar statea foarte slab la optimizare onsite si text content pe pagini. Dupa o munca de 3 luni in care am setat corespunzator lucrurile onsite, s-a scris content (de catre client) pentru homepage si cateva zone sensibile, si dupa ceva eforturi de link building, am reusit sa ducem site-ul de la non-prezent in top 300 rezultate in top 5 chiar pentru keyworduri precum:

invitatii botez Bucuresti
invitatii botez personalizate
invitatii nunta Bucuresti
invitatii nunta elegante
invitatii nunta personalizate

De altfel, portalul domina autoritar rezultatele Google pentru “invitatii personalizate”, privind in jos si numai in jos, de pe prima pozitie, la competitorii lui.

Custompaperdesign ramane unul dintre clientii nostri cei mai dragi, cu rezultatele cele mai spectaculoase.

3. Jubile.ro

Jubile este de asemenea un brand cunoscut pe partea de organizari de evenimente in Bucuresti. Munca noastra la site a inceput de curand, fata de momentul la care scriem acest feedback, insa rezultatele nu au intarziat sa apara. Ne-am ocupat temeinic de partea de onsite, s-au rescris titluri, meta descriptii, H tags, s-a introdus content pe pagina principala pentru a da vizibilitate cuvintelor cautate, si deja am reusit sa impingem keyword-urile principale pe prima pagina, sau aproape:

ballroom Bucuresti
restaurant nunta Bucuresti
organizare nunta Bucuresti
evenimente corporate Bucuresti
organizare evenimente Bucuresti

Suntem convinsi ca in viitorul apropiat ne vom mandri cu rezultate si mai bune, si vom adauga un nou client multumit in panoplia noastra profesionala.