Servicii SEO

Ai un website frumos, dar nu il acceseaza nimeni? Afacerea ta online este perfect gandita, dar lipsa traficului o face sa stagneze? Ai cu siguranta nevoie de servicii SEO. TopSeos este partenerul de care ai nevoie pentru a genera mai mult trafic de calitate catre site-ul tau.

Analiza SEO

Prezinta-ne site-ul si cerintele tale, iar noi vom face o analiza generala a structurii si a autoritatii lui curente, in urma careia vom decide ce program trebuie implementat.

Alegerea cuvintelor cheie

Da-ne ceva indicii despre cuvintele cheie pe care ai dori sa fii gasit online, si noi vom analiza si vom propune niste keyworduri exacte in jurul carora se va face optimizarea.

Implementare Onsite

Vom constata si sugera / implementa modificari in codul, textul si in puncte cheie ale site-ului pentru a asigura o mai buna vizibilitate a cuvintelor cheie.

Crearea de linkuri

Vom crea content unic cu link catre website-ul tau, si il vom posta pe surse de calitate, proces care va asigura o crestere organica in motoarele de cautare.

Procesul SEO si beneficiile pe care le obtii cu TopSEOs

 • Vei sti in ce situatie te afli cu site-ul si ce e de facut
 • Vei obtine o propunere cu programul care trebuie implementat
 • Vom propune inclusiv keyword-urile potrivite pentru site-ul tau
 • Vom imbunatati calitatea onsite si vizibilitatea cuvintelor cheie
 • Vom concepe content si link-uri de calitate catre portalul tau
 • Vom asigura imbunatatirea calitatii si a autoritatii site-ului
 • Vei observa o crestere a pozitiilor in motoarele de cautare
 • Vei castiga trafic si asta va atrage un plus de business

Promoveaza-te online cu TopSEOs si transforma-ti afacerea intr-una de succes

Traim astazi intr-o lume digitala, si multi dintre oameni au un avatar virtual. Astfel ca si afacerile s-au adaptat si au cautat sa performeze in lumea online, prin interfetele numite website-uri. Dar pentru a reusi sa ajunga cu adevarat la segmentul de potentiali clienti pe care il vizaeaza, ele au nevoie ca site-urile lor sa fie bine optimizate si promovate online, pentru a reusi sa atraga trafic de calitate de pe motoarele de cautare. Astfel ca au nevoie sa acceseze servicii SEO, deci optimizare pentru motoarele de cautare. TopSeos este o agentie de marketing online care ofera aproape exclusiv servicii SEO si promovare online. Peste 85% din business-ul nostru e legat de SEO, astfel ca suntem foarte focusati pe aceasta nisa de online business. Vom investi toate resursele si vom folosi toate parghiile pe care le avem la indemana pentru ca afacerea ta sa aiba o prezenta online care sa ii permita atragerea unui trafic orientat si de calitate. Un trafic organic de calitate inseamna ca userii care ajung pe site vin de pe cautarile pe care tu iti doresti sa apari sus in motoarele de cautare, si deci sunt interesati de produsele sau serviciile pe care tu le oferi. Asta asigura o conversie mai buna, adica dintre ei se aleg cei care asigura vanzarile si succesul unei afaceri online.

Evolutia motoarelor de cautare face ca procesul SEO sa fie in continua schimbare si adaptare. Dar basic-ul ramane intotdeauna acelasi. Apeland la noi pentru servicii SEO, va puteti astepta sa aveti parte de urmatorii pasi in evolutia procesului de optimizare:

 • Consultarea initiala a situatiei
 • Propunerea planului si a strategiei de optimizare
 • Gasirea cuvintelor cheie potrivite
 • Optimizare onsite (meta data, img alt, content optimization, speed optimization, sitemap, internal links, URL canonization, etc.)
 • Scrierea contentului SEO necesar promovarii
 • Implementarea campaniei de link building
 • Optional, social media setup & update
 • Raportare
Up Business

Nu trebuie uitat sau neglijat faptul ca cea mai eficienta metoda de optimizare incepe din constructia site-ului. Inca din procesul de development trebuie tinut cont de factorul SEO si website-ul trebuie dezvoltat astfel incat sa fie usor de indexat in motoarele de cautare si axat pe targetarea cuvintelor cheie in mod eficient, gruparea lor pe landing page-uri etc. TopSeos propune de asemenea servicii de web design & development, deci daca ati ajuns pe pagina noastra doar cu o idee, noi va putem ajuta sa o implementati intr-un website care pleaca din start cu avantaje onsite SEO. Insa chiar daca pagina web nu a fost construita respectand cerintele SEO, noi vom avea grija sa indreptam acest neajuns.TopSeos are grija ca mereu sa optimizeze site-urile astfel incat ele sa fie pe placul crawler-ilor motoarelor de cautare si gasite ca fiind folositoare de userii care le viziteaza. Lucram cu afaceri de dimensiuni variate, mici, medii si mari, si le ajutam sa isi consolideze business-ul pe piata online.

Ne orientam dupa sintagma “Lucrurile bune li se intampla intotdeauna celor care au rabdare”. Investeste inteligent in afacerea ta, ai rabdare, caci imbunatatirile solide nu vin peste noapte si vei fi rasplatit. Noi oferim rezultate tangibile!

Ia legatura cu noi prin forma de contact afisata pe aceasta pagina iar noi vom reveni cu o analiza si o oferta specifica nevoilor tale!

Vrei o oferta SEO personalizata?

Un consultant iti va raspunde in maxim 24h!